0765.438.336

Stirile saptamanii din lumea francizelor: 31 mai – 6 iunie

Câtă shaorma au cumpărat bucureștenii în 2022: Dristor și Băneasa, liderii unei piețe de peste 31 mil. euro

Shaormeriile Dristor au cele mai mari încasări din București (luând în calcul entitățile Dristor Kebap, Dristor Doner și Dristor Doner Kebap), urmate îndeaproape de lanțurile Socului Kebap și Shaormeria Băneasa. Cele trei lanțuri de shaormerii au avut încasări de 142 mil. lei anul trecut, adică peste 90% dintr-o piață ce depășește 155 mil. lei (31,2 mil. euro).

Câtă shaorma au cumpărat bucureștenii în 2022: Dristor și Băneasa, liderii unei piețe de peste 31 mil. euro

sursa: wall-street.ro


Avans de peste 28% al vânzărilor Metro. Retailerul german a devansat Mega Image în clubul celor mai mari retaileri alimentari

Metro Cash&Carry, care operează magazinele Metro și deține franciza LaDoiPași, a sărit anul trecut de pragul de 9,3 miliarde de lei, după o creștere a vânzărilor cu 28,1%. Retailerul german devansează astfel lanțul Mega Image din punct de vedere al cifrei de afaceri după un 2022 în care s-a concentrat pe extinderea și remodelarea lanțului de proximitate LaDoiPași. Profitabilitatea este însă în scădere.

LaDoiPasi Extra

sursa: economica.net


 

 

Carrefour România, lider la vânzări la nivel european în cadrul Grupului

Astfel, în 2022, Carrefour și-a continuat expansiunea și a deschis 46 de magazine, dintre care patru magazine Supeco (discounter), trei Carrefour Market, 29 Carrefour Express și 10 magazine în regim de franciză; alături de o extindere a amprentei digitale prin intermediul partenerilor, Bringo și Glovo România.

sursa: retail.ro


Costică Mișaca, Taco Bell: Bucătăria mexicană e nouă pentru România, dar oamenii încep să cunoască produsele

Pentru a face față costurilor uriașe cu energia, Mișaca a decis reorganizarea bucătăriilor în restaurante și folosirea unei singure linii de prepare, mai ales în perioadele mai puțin aglomerate.

Home - Taco Bell

„Ne-am confruntat anul trecut cu măriri drastice la materiile prime, măriri de 30-40% cu care nu ne-am mai confruntat până acum. Am renegociat contractele cu toți furnizorii și am luat măsuri la nivelul fluxului de personal din restaurante. Nu mai începem cu două ore mai devreme, ci facem pregătirile în mijlocul zilei pentru tura de după-amiază. Astfel, economisim energie”, a explicat Mișaca.

sursa: retail.ro


 

 

Acest site foloseste cookies. Prin continuarea navigarii va acordati acceptul pentru utilizarea lor. Afla mai multe

Un "Internet Cookie" este un fisier stocat pe dispozitivul de pe care se acceseaza Internetul al unui utilizator. Cookie-ul este instalat de catre un browser (de ex: Internet Explorer, Chrome, Mozilla Firefox) la cererea server-ului pe care este gazduit site-ul pe care il accesati. Site-ul Francize.ro poate folosi cookie-uri in scopuri de analiza a vizitatorilor (permite monitorizarea utilizatorilor si a caii pe care au urmat-o pe site; acest cookie nu poate fi folosit pentru a identifica persoanele, ci este folosit doar in scop statistic). Continuarea navigarii pe site-ul Francize.ro implica acceptarea acestor Cookie-uri.

Inchide