0723.622.253

FRANCIZA MORITZ EIS

Moritz Eis este un concept inovator, Ce comercializeaza inghetata Artizanala cu ingrediente 100% naturale, originar din Serbia

Moritz Fried, antreprenorul austriac din spatele acestui business, a hotarat sa infiinteze un business de inghetata premium artizanala in anul 2012. Prima locatie a fost in Belgrad, ulterior business-ul extinzandu-se in Romania, Ungaria, Chile, si Muntenegru.

Metoda de productie a inghetatei este artizanala, fiecare ingredient este tratat intr-un mod diferit, pentru a extrage ce este mai bun din el.

Moritz a ales un bucatar-sef, Milos, cu care sa creeze inghetata si o echipa de designeri pentru a oferi o atmosfera speciala in locatii.

Povestea lor a inceput cu o imagine ideala de fabricare a inghetatei: au inceput sa isi imagineze cum vor colecta cele mai bune ingrediente proaspete de la producatorii locali, cum vor gati si vor amesteca fructele, impreuna cu apa si zaharul, urmand ca apoi sa raceasca preparatul incet si sa il transforme in inghetata. Imaginea lor ideala pare a fi de moda veche, insa acum aceasta este realitatea lor.

Acestia au reusit sa creeze peste 120 de arome naturale si originale.

Impreuna cu Moritz, Milos calatoreste la toate locatiile Moritz Eis pentru a se asigura ca este oferita cea mai buna calitate.

Moritz Eis este astazi dezvoltat sub urmatoarele formate de locatii:

  • Magazin de inghetata
  • Magazin + unitate de productie
  • Piaggio Ape
  • Bicicleta

  • Despre franciza
  • Date
  • Suport francizor
  • Profil francizat
  • Next steps
  • Contact
Exclusiv
 
  Descarca fisa francizei
Exclusiv
 
Descarca fisa francizei

Moritz Eis este un concept inovator, Ce comercializeaza inghetata Artizanala cu ingrediente 100% naturale, originar din Serbia

Moritz Fried, antreprenorul austriac din spatele acestui business, a hotarat sa infiinteze un business de inghetata premium artizanala in anul 2012. Prima locatie a fost in Belgrad, ulterior business-ul extinzandu-se in Romania, Ungaria, Chile, si Muntenegru.

Metoda de productie a inghetatei este artizanala, fiecare ingredient este tratat intr-un mod diferit, pentru a extrage ce este mai bun din el.

Moritz a ales un bucatar-sef, Milos, cu care sa creeze inghetata si o echipa de designeri pentru a oferi o atmosfera speciala in locatii.

Povestea lor a inceput cu o imagine ideala de fabricare a inghetatei: au inceput sa isi imagineze cum vor colecta cele mai bune ingrediente proaspete de la producatorii locali, cum vor gati si vor amesteca fructele, impreuna cu apa si zaharul, urmand ca apoi sa raceasca preparatul incet si sa il transforme in inghetata. Imaginea lor ideala pare a fi de moda veche, insa acum aceasta este realitatea lor.

Acestia au reusit sa creeze peste 120 de arome naturale si originale.

Impreuna cu Moritz, Milos calatoreste la toate locatiile Moritz Eis pentru a se asigura ca este oferita cea mai buna calitate.

Moritz Eis este astazi dezvoltat sub urmatoarele formate de locatii:

  • Magazin de inghetata
  • Magazin + unitate de productie
  • Piaggio Ape
  • Bicicleta

Domeniu de activitate   Internationalitate
e Food/Cafenele   b International
Domeniu de activitate
e Food/Cafenele
Internationalitate
b International
Tara de origine   Tip contract
d Serbia   e franciza simpla
Tara de origine
d Serbia
Tip contract
e franciza simpla
Durata contract   Nivel investitie
f 5 ani   g 25.001 - 50.000 EUR
Durata contract
f 5 ani
Nivel investitie
g 25.001 - 50.000 EUR
Locatii vizate   Locatii
k Bucuresti, orase cu peste 150 mii de locuitori   p Bucuresti, Cluj
Locatii vizate
k Bucuresti, orase cu peste 150 mii de locuitori
Locatii
p Bucuresti, Cluj

lAvantajele Francizei

  • Marketing – vei face parte dintr-o retea internationala de 17 magazine si vei invata totul despre strategiile de marketing si comunicare, specifice Moritz Eis
  • Brand – in cei sase ani care au trecut de cand au deschis primul magazin, au construit cu atentie un brand puternic, care se adreseaza atat generatiilor mai tinere, cat si celor mai in varsta
  • Produsul – inghetata este din ingrediente 100% naturale, de inalta calitate, proaspete, fara aditivi sau arome artificiale. Continua dezvoltarea aromelor precum berea, portocala si ghimbirul sau uleiul de masline
  • Design si atmosfera – in locatiile Moritz Eis reusesti sa te simti relaxat si sa uiti de probleme
  • Training – primesti trainig de specialitate si vei invata tot ce este necesar despre acest business

mProfilul investitorului

Nivel investitional   30.000 - 60.000 euro (in functie de suprafata)
Abilitati relevante  
  • iti place inghetata :)
  • spirit antreprenorial
  • orientare catre client
  • impartasesti valorile Moritz Eis (depui eforturi pentru cea mai buna calitate si urmaresti perfectiunea in fiecare cupa de inghetata)
  • esti dispus sa te implici in management (dispus sa petreci timp in locatie pentru a monitoriza activitatea si pentru a vedea unde pot fi facute imbunatatiri)
Ultima actualizare: Mai 10, 2018
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Acest site foloseste cookies. Prin continuarea navigarii va acordati acceptul pentru utilizarea lor. Afla mai multe

Un "Internet Cookie" este un fisier stocat pe dispozitivul de pe care se acceseaza Internetul al unui utilizator. Cookie-ul este instalat de catre un browser (de ex: Internet Explorer, Chrome, Mozilla Firefox) la cererea server-ului pe care este gazduit site-ul pe care il accesati. Site-ul Francize.ro poate folosi cookie-uri in scopuri de analiza a vizitatorilor (permite monitorizarea utilizatorilor si a caii pe care au urmat-o pe site; acest cookie nu poate fi folosit pentru a identifica persoanele, ci este folosit doar in scop statistic). Continuarea navigarii pe site-ul Francize.ro implica acceptarea acestor Cookie-uri.

Inchide