+40.723.622.253

Franciza Rigatoni Pasta Bar

Franciza Rigatoni Pasta Bar – Restaurant cu specific italian, cu paste proaspete produse in bucataria proprie

Rigatoni Pasta Bar – locul in care poti alege preparate renumite din bucataria italiana, dar si unde iti pot crea propriul produs.

Rigatoni Pasta Bar are la baza un concept deosebit, bucataria este deschisa, iar clientii pot urmari intregul proces de preparare, pentru ca se gatesc pe loc, in cel mai scurt timp, iar clientul poate combina pastele cu sosirile preferate. Sosurile sunt pregatite dupa retete proprii, din ingrediente proaspete si naturale.

Scopul celor de la Rigatoni este de a oferi consumatorilor servicii de cea mai buna calitate, produse proaspete si o experienta culinara completa, de la producerea pastelor la prepararea acestora pe loc. Datorita conceptului si design-ului unic, modului de lucru deosebit si a produselor mereu proaspete, aduc ceva diferit fata de celelalte locatii.

Chef Giovanni, finalist al emisiunii “Chef la cutite“, le-a fost alaturi la conceperea meniului, experienta capatata in bucataria italiana si internationala a fost de mare ajutor pentru a pune in balanta gusturile diferite si pentru a concepe un meniu echilibrat, din care fiecare client sa aleaga un produs care sa ii depaseasca asteptarile.

INGREDIENTE NATURALE, GUST INTENS

Meniul contine 5 tipuri de paste, Tagliatelle, Rigatoni, Fusilli, Gnocchi si Spaghetti, pe care clientii le pot combina cu 20 de sosuri aromate, realizate dupa retete originale. Pomodoro, Verdure, Pesto Genovese, Quattro Formaggi, Carbonara, Pollo e Funghi, Con Gamberi, Bolognese, Pollo e Gorgonzola si All’Amatriciana sunt propunerile ispititoare pentru care clientii pot opta.

Spatiul necesar demararii proiectului: 30 – 40 mp.

  • Despre franciza
  • Date
  • Suport francizor
  • Profil francizat
  • Next steps
  • Contact
Exclusiv
 
  Descarca fisa francizei
Exclusiv
 
Descarca fisa francizei

Franciza Rigatoni Pasta Bar – Restaurant cu specific italian, cu paste proaspete produse in bucataria proprie

Rigatoni Pasta Bar – locul in care poti alege preparate renumite din bucataria italiana, dar si unde iti pot crea propriul produs.

Rigatoni Pasta Bar are la baza un concept deosebit, bucataria este deschisa, iar clientii pot urmari intregul proces de preparare, pentru ca se gatesc pe loc, in cel mai scurt timp, iar clientul poate combina pastele cu sosirile preferate. Sosurile sunt pregatite dupa retete proprii, din ingrediente proaspete si naturale.

Scopul celor de la Rigatoni este de a oferi consumatorilor servicii de cea mai buna calitate, produse proaspete si o experienta culinara completa, de la producerea pastelor la prepararea acestora pe loc. Datorita conceptului si design-ului unic, modului de lucru deosebit si a produselor mereu proaspete, aduc ceva diferit fata de celelalte locatii.

Chef Giovanni, finalist al emisiunii “Chef la cutite“, le-a fost alaturi la conceperea meniului, experienta capatata in bucataria italiana si internationala a fost de mare ajutor pentru a pune in balanta gusturile diferite si pentru a concepe un meniu echilibrat, din care fiecare client sa aleaga un produs care sa ii depaseasca asteptarile.

INGREDIENTE NATURALE, GUST INTENS

Meniul contine 5 tipuri de paste, Tagliatelle, Rigatoni, Fusilli, Gnocchi si Spaghetti, pe care clientii le pot combina cu 20 de sosuri aromate, realizate dupa retete originale. Pomodoro, Verdure, Pesto Genovese, Quattro Formaggi, Carbonara, Pollo e Funghi, Con Gamberi, Bolognese, Pollo e Gorgonzola si All’Amatriciana sunt propunerile ispititoare pentru care clientii pot opta.

Spatiul necesar demararii proiectului: 30 – 40 mp.

Domeniu de activitate   Internationalitate
e Food/Cafenele   b National
Domeniu de activitate
e Food/Cafenele
Internationalitate
b National
Tara de origine   Tip contract
d Romania   e franciza
Tara de origine
d Romania
Tip contract
e franciza
Durata contract   Nivel investitie
f 5 ani   g 100.001 - 150.000 EUR
Durata contract
f 5 ani
Nivel investitie
g 100.001 - 150.000 EUR
Contributia la bugetul de marketing   Taxa intrare in franciza
h 1% din CA   i 15.000 Eur
Contributia la bugetul de marketing
h 1% din CA
Taxa intrare in franciza
i 15.000 Eur
Redevente   Unitati proprii
i 5% din CA   j 3
Redevente
i 5% din CA
Unitati proprii
j 3
Unitati francizate   Locatii vizate
o 4   k Bucuresti, Cluj, Timisoara
Unitati francizate
o 4
Locatii vizate
k Bucuresti, Cluj, Timisoara
Locatii
p Brasov, Bucuresti, Iasi, Sibiu

lAvantajele Francizei

  • Unicitatea produsului: completeaza oferta culinare pentru consumatori, din zona de food court a centrelor comerciale.
  • Simplitate operationala: metode si proceduri privind preparea produselor standardizate si imbunatatite permanend de catre compania mama.
  • Acces la locatii negociate, in cele mai bune centre comerciale.
  • Istoric dovedit si pe zona de franciza si delivery.

mProfilul investitorului

Abilitati relevante  
  • Persoana dedicata, implicata, cu spirit antreprenorial
  • Orientat catre client si ospitalier
  • Abilitati de organizare si coordonare echipa
  • Capital disponibil de investit intre: 80.000 – 100.000 euro
Ultima actualizare: Noiembrie 16, 2020
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Acest site foloseste cookies. Prin continuarea navigarii va acordati acceptul pentru utilizarea lor. Afla mai multe

Un "Internet Cookie" este un fisier stocat pe dispozitivul de pe care se acceseaza Internetul al unui utilizator. Cookie-ul este instalat de catre un browser (de ex: Internet Explorer, Chrome, Mozilla Firefox) la cererea server-ului pe care este gazduit site-ul pe care il accesati. Site-ul Francize.ro poate folosi cookie-uri in scopuri de analiza a vizitatorilor (permite monitorizarea utilizatorilor si a caii pe care au urmat-o pe site; acest cookie nu poate fi folosit pentru a identifica persoanele, ci este folosit doar in scop statistic). Continuarea navigarii pe site-ul Francize.ro implica acceptarea acestor Cookie-uri.

Inchide