Maia Pizza, prima franciza de pizza (exclusiv) delivery din romania
Povestea MAIA PIZZA
Parte a grupului Nikos Taverna, conceptul MAIA PIZZA a luat nastere in urma cu mai bine de 3 ani, cand fondatorii, in urma unei calatorii in Roma au descoperit Pinsa Romana – ceva ce depasea cu mult ideea traditionala de pizza.
“Era pizza, dar nu era pizza, era cu mult mai mult! Era ca un nor!” – Era PINSA ROMANA.
Aceasta varianta de pizza se remarca prin textura sa crocanta la exterior si extrem de fina la interior si inoveaza prin compozitia aluatului, procesul de hidratare meticulos, dospirea lenta si alegerea, cu grija, a ingredientelor (ingrediente fresh, calitate premium). Toate acestea se unesc pentru a crea un produs cu adevarat unic si fara concurenta pe piata din Romania.
Misiunea MAIA PIZZA
Misiunea MAIA PIZZA este de a servi cel mai bun produs unui public tinta diversificat (Pinsa Romana nu are varsta, clientii MAIA PIZZA sunt deopotriva copii, tineri, adulti si chiar seniori).
Unicitatea conceptului MAIA PIZZA este completata (pe langa tehnica unica de preparare a aluatului de pizza) de forma ovala, topping-urile pregatite dupa retete proprii si cu ingrediente atent selectionate. Toate aceste elemente fac din MAIA PIZZA mai mult decat o pizza, respectiv o experienta gastronomica de neuitat.
Valorile MAIA PIZZA
La MAIA PIZZA, calitatea produselor este un “must-have”. Fiecare ingredient, fiecare etapa din procesul de pregatire, este atent supravegheata pentru a oferi, cu fiecare pizza, fiecarui client MAIA PIZZA experienta de neuitat.
Pe langa atentia la modul de preparare, adaugam atmosfera de lucru si echipele locatiilor MAIA PIZZA, unde experienta grupului in operarea de business-uri multiple in zona de HoReCa, se face resimtita. Exista atentie la echipa, formare, training, motivare si evaluare oameni.
Reteaua MAIA PIZZA
In prezent, MAIA PIZZA opereaza conceptul prin 4 locatii proprii, din care 3 deschise in Bucuresti si 1 in Constanta, locatiile functioneaza exclusiv pe format delivery. Accelerarea expasiunii in regim de franciza vine odata cu cresterea cererii pentru produsele MAIA PIZZA si dorinta de a veni aproape de consumatorii regionali.
Orasele tinta pentru expansiune sunt toate orasele cu peste 150.000 de locuitori.
Franciza MAIA PIZZA este una versatila, fiind disponibile 2 formate: locatii exclusiv cu DELIVERY sau Cloud Kitchen (fiind prima franciza de acest gen din ROMANIA) si sprijinind antreprenorii locali care poate sunt deja in business si au spatiu dedicat de productie unde pot coace pizza MAIA PIZZA si isi pot diversifica oferta culinara.
Viitorul francizat are nevoie de un spatiu cu o suprafata intre 25 – 45 mp si de un capital de investit intre 45.000 – 65.000 euro (in functie de modelul de franciza ales – Delivery sau Cloud Kitchen)
- Despre franciza
- Date
- Suport francizor
- Profil francizat
- Next steps
- Contact
Maia Pizza, prima franciza de pizza (exclusiv) delivery din romania
Povestea MAIA PIZZA
Parte a grupului Nikos Taverna, conceptul MAIA PIZZA a luat nastere in urma cu mai bine de 3 ani, cand fondatorii, in urma unei calatorii in Roma au descoperit Pinsa Romana – ceva ce depasea cu mult ideea traditionala de pizza.
“Era pizza, dar nu era pizza, era cu mult mai mult! Era ca un nor!” – Era PINSA ROMANA.
Aceasta varianta de pizza se remarca prin textura sa crocanta la exterior si extrem de fina la interior si inoveaza prin compozitia aluatului, procesul de hidratare meticulos, dospirea lenta si alegerea, cu grija, a ingredientelor (ingrediente fresh, calitate premium). Toate acestea se unesc pentru a crea un produs cu adevarat unic si fara concurenta pe piata din Romania.
Misiunea MAIA PIZZA
Misiunea MAIA PIZZA este de a servi cel mai bun produs unui public tinta diversificat (Pinsa Romana nu are varsta, clientii MAIA PIZZA sunt deopotriva copii, tineri, adulti si chiar seniori).
Unicitatea conceptului MAIA PIZZA este completata (pe langa tehnica unica de preparare a aluatului de pizza) de forma ovala, topping-urile pregatite dupa retete proprii si cu ingrediente atent selectionate. Toate aceste elemente fac din MAIA PIZZA mai mult decat o pizza, respectiv o experienta gastronomica de neuitat.
Valorile MAIA PIZZA
La MAIA PIZZA, calitatea produselor este un “must-have”. Fiecare ingredient, fiecare etapa din procesul de pregatire, este atent supravegheata pentru a oferi, cu fiecare pizza, fiecarui client MAIA PIZZA experienta de neuitat.
Pe langa atentia la modul de preparare, adaugam atmosfera de lucru si echipele locatiilor MAIA PIZZA, unde experienta grupului in operarea de business-uri multiple in zona de HoReCa, se face resimtita. Exista atentie la echipa, formare, training, motivare si evaluare oameni.
Reteaua MAIA PIZZA
In prezent, MAIA PIZZA opereaza conceptul prin 4 locatii proprii, din care 3 deschise in Bucuresti si 1 in Constanta, locatiile functioneaza exclusiv pe format delivery. Accelerarea expasiunii in regim de franciza vine odata cu cresterea cererii pentru produsele MAIA PIZZA si dorinta de a veni aproape de consumatorii regionali.
Orasele tinta pentru expansiune sunt toate orasele cu peste 150.000 de locuitori.
Franciza MAIA PIZZA este una versatila, fiind disponibile 2 formate: locatii exclusiv cu DELIVERY sau Cloud Kitchen (fiind prima franciza de acest gen din ROMANIA) si sprijinind antreprenorii locali care poate sunt deja in business si au spatiu dedicat de productie unde pot coace pizza MAIA PIZZA si isi pot diversifica oferta culinara.
Viitorul francizat are nevoie de un spatiu cu o suprafata intre 25 – 45 mp si de un capital de investit intre 45.000 – 65.000 euro (in functie de modelul de franciza ales – Delivery sau Cloud Kitchen)
Domeniu de activitate |
|
Internationalitate |
e
|
Food/Cafenele |
|
b
|
National |
Domeniu de activitate |
e
|
Food/Cafenele |
Internationalitate |
b
|
National |
Tara de origine |
|
Tip contract |
d
|
Romania |
|
e
|
Franciza |
Tara de origine |
d
|
Romania |
Tip contract |
e
|
Franciza |
Durata contract |
|
Nivel investitie |
f
|
5 ani |
|
g
|
45.000 - 65.000 |
Durata contract |
f
|
5 ani |
Nivel investitie |
g
|
45.000 - 65.000 |
Contributia la bugetul de marketing |
|
Taxa intrare in franciza |
h
|
1% din CA + TVA |
|
i
|
8.000 euro + TVA (Delivery si Pick-up), 6.000 euro + TVA (Cloud Kitchen) |
Contributia la bugetul de marketing |
h
|
1% din CA + TVA |
Taxa intrare in franciza |
i
|
8.000 euro + TVA (Delivery si Pick-up), 6.000 euro + TVA (Cloud Kitchen) |
Redevente |
|
Unitati proprii |
i
|
4% din CA + TVA |
|
j
|
4 |
Redevente |
i
|
4% din CA + TVA |
Unitati proprii |
j
|
4 |
Locatii vizate |
|
Locatii |
k
|
orase cu peste 150 mii de locuitori, cu exceptie Bucuresti |
|
p
|
Bucuresti, Constanta |
Locatii vizate |
k
|
orase cu peste 150 mii de locuitori, cu exceptie Bucuresti |
Locatii |
p
|
Bucuresti, Constanta |
lAvantajele Francizei
- Simplitate operationala
- Investitie redusa
- Structura mica de personal (produsul de baza vine semipreparat in locatie)
- Design unitar al locatiilor
- Programe de training si crestere echipe, baza pe experienta de operare de business-uri multiple in domeniul Horeca (MAIA PIZZA este parte a grupului Nikos Taverna)
mProfilul investitorului
Nivel investitional |
|
45.000 - 65.000 euro |
Abilitati relevante |
|
- Spirit antreprenorial, cu bune cunostinte a pietei regionale si obiceiurilor de consum
- Implicare 100% in managementul de zi cu zi al afacerii
- Bun implementator (MAIA PIZZA vine pe langa partea de ingrediente centralizate la nivel de brand cu un sistem de operare bine pus la punct si care il va ghida pe francizat in desfasurarea activitatii sale operationale de zi cu zi)
- Ai un capital de minim 30.000 de euro (resurse proprii financiare disponibile de investit)
|
Ultima actualizare: October 23, 2024