este producator de Prajituri, Patiserie, Brutarie, totul fara GLUTEN
L’Amande a fost creat din pasiune si dorinta de a aduce mai multa valoare pietei produselor fara gluten.
Povestea L’Amande
Dupa ce a fost corporatista ani de zile, Daniela Alecse, fondator L’Amande, s-a decis sa-si deschida propriul business, un laborator de productie unde sa pregateasca produse fara gluten. A ales acest business pentru ca iubeste oamenii si stie cat de greu este sa fii diagnosticat cu boala celiaca – intoleranta la gluten.
Acest proiect a reprezentat pentru ea o noua viata dupa ce a fost depistata cu intoleranta la gluten.
A inceput cu cateva retete de fursecuri si prajituri, dupa zeci de incercari si materii prime aruncate la gunoi a ajuns la o gama variata de produse, de la prajiturile clasice – amandine, eclere, dobos, facute din ingrediente naturale si care au gustul copilariei, pana la prajituri moderne – mousse-uri de ciocolata cu insertii de fructe, ciocolata de casa, fursecuri, biscuiti, cornulete, saratele, patiserie dulce si sarata, diverse sortimente de paine, pizza.
Sa lucrezi cu faina fara gluten e o adevarata provocare.
Multe dintre retete sunt ale mamei ei, doar ca ea a trebuit sa se chinuie sa iasa gluten free.
De unde numele L’Amande?
Cand au cautat numele s-au gandit la migdale deoarece faina de migdale este preponderenta in produsele lor. Asa ca au preluat numele frantuzesc. Logo-ul este un soare tibetan cu linii de tigru, care inseamna viata, echilibru si sanatate.
este producator de Prajituri, Patiserie, Brutarie, totul fara GLUTEN
L’Amande a fost creat din pasiune si dorinta de a aduce mai multa valoare pietei produselor fara gluten.
Povestea L’Amande
Dupa ce a fost corporatista ani de zile, Daniela Alecse, fondator L’Amande, s-a decis sa-si deschida propriul business, un laborator de productie unde sa pregateasca produse fara gluten. A ales acest business pentru ca iubeste oamenii si stie cat de greu este sa fii diagnosticat cu boala celiaca – intoleranta la gluten.
Acest proiect a reprezentat pentru ea o noua viata dupa ce a fost depistata cu intoleranta la gluten.
A inceput cu cateva retete de fursecuri si prajituri, dupa zeci de incercari si materii prime aruncate la gunoi a ajuns la o gama variata de produse, de la prajiturile clasice – amandine, eclere, dobos, facute din ingrediente naturale si care au gustul copilariei, pana la prajituri moderne – mousse-uri de ciocolata cu insertii de fructe, ciocolata de casa, fursecuri, biscuiti, cornulete, saratele, patiserie dulce si sarata, diverse sortimente de paine, pizza.
Sa lucrezi cu faina fara gluten e o adevarata provocare.
Multe dintre retete sunt ale mamei ei, doar ca ea a trebuit sa se chinuie sa iasa gluten free.
De unde numele L’Amande?
Cand au cautat numele s-au gandit la migdale deoarece faina de migdale este preponderenta in produsele lor. Asa ca au preluat numele frantuzesc. Logo-ul este un soare tibetan cu linii de tigru, care inseamna viata, echilibru si sanatate.
Acces la o gama variata de produse si retete: prajituri, patiserie, brutarie, totul fara gluten
Training initial si ongoing – primesti tot suportul si know-how-ul din partea francizorului atat inainte de lansare, cat si pe durata contractuala
Acces la reteaua de furnizori – ingrediente naturale de cea mai buna calitate
mProfilul investitorului
Nivel investitional
40.000 - 50.000 euro, in functie de suprafata
Abilitati relevante
Vrei sa ajuti oamenii care sunt diagnosticati cu afectiune celiaca – intoleranta la gluten si vrei sa le oferi un produs sigur care sa nu ii contamineze
Cauti un business de nisa
Esti dispus sa te dedici si sa te implici intr-un business si in activitatea zilnica a laboratorului – de la prepararea produselor pana la partea de vanzare
Consideri ca misiunea unui business e la fel de importanta ca partea financiara
Centrul comercial Ploiesti Shopping City, aflat in portofoliul NEPI Rockcastle, cel mai mare proprietar de malluri din Romania, obtine certificarea BREEAM In [...]
Raluca Voicu, cofondator, Franchwise: Panourile solare reprezinta unul dintre cele mai noi domenii in care scalam businessuri in regim de franciza  [...]
Retailerul roman de moda Vagabond Studio/ Made by Society il numeste la conducerea operatiunilor pe Razvan Petrescu, fost director comercial al companiei [...]
Numarul de companii romanesti care prefera dezvoltarea prin sistemul de franciza a crescut Numarul companiilor romanesti (francizorilor) care mizeaza pe [...]
Acest site foloseste cookies. Prin continuarea navigarii va acordati acceptul pentru utilizarea lor. Afla mai multe
Un "Internet Cookie" este un fisier stocat pe dispozitivul de pe care se acceseaza Internetul al unui utilizator. Cookie-ul este instalat de catre un browser (de ex: Internet Explorer, Chrome, Mozilla Firefox) la cererea server-ului pe care este gazduit site-ul pe care il accesati. Site-ul Francize.ro poate folosi cookie-uri in scopuri de analiza a vizitatorilor (permite monitorizarea utilizatorilor si a caii pe care au urmat-o pe site; acest cookie nu poate fi folosit pentru a identifica persoanele, ci este folosit doar in scop statistic). Continuarea navigarii pe site-ul Francize.ro implica acceptarea acestor Cookie-uri.