+40.723.622.253

Franciza L’Amande

L’Amande – Desserts sans gluten –

este producator de Prajituri, Patiserie, Brutarie, totul fara GLUTEN

L’Amande a fost creat din pasiune si dorinta de a aduce mai multa valoare pietei produselor fara gluten.

Povestea L’Amande

Dupa ce a fost corporatista ani de zile, Daniela Alecse, fondator L’Amande, s-a decis sa-si deschida propriul business, un laborator de productie unde sa pregateasca produse fara gluten. A ales acest business pentru ca iubeste oamenii si stie cat de greu este sa fii diagnosticat cu boala celiaca – intoleranta la gluten.
Acest proiect a reprezentat pentru ea o noua viata dupa ce a fost depistata cu intoleranta la gluten.

A inceput cu cateva retete de fursecuri si prajituri, dupa zeci de incercari si materii prime aruncate la gunoi a ajuns la o gama variata de produse, de la prajiturile clasice – amandine, eclere, dobos, facute din ingrediente naturale si care au gustul copilariei, pana la prajituri moderne – mousse-uri de ciocolata cu insertii de fructe, ciocolata de casa, fursecuri, biscuiti, cornulete, saratele, patiserie dulce si sarata, diverse sortimente de paine, pizza.

Sa lucrezi cu faina fara gluten e o adevarata provocare.

Multe dintre retete sunt ale mamei ei, doar ca ea a trebuit sa se chinuie sa iasa gluten free.

De unde numele L’Amande?

Cand au cautat numele s-au gandit la migdale deoarece faina de migdale este preponderenta in produsele lor. Asa ca au preluat numele frantuzesc. Logo-ul este un soare tibetan cu linii de tigru, care inseamna viata, echilibru si sanatate.

L’amande este pe piata din 2016

  • Despre franciza
  • Date
  • Suport francizor
  • Profil francizat
  • Next steps
  • Contact
Exclusiv
 
  Descarca fisa francizei
Exclusiv
 
Descarca fisa francizei

L’Amande – Desserts sans gluten –

este producator de Prajituri, Patiserie, Brutarie, totul fara GLUTEN

L’Amande a fost creat din pasiune si dorinta de a aduce mai multa valoare pietei produselor fara gluten.

Povestea L’Amande

Dupa ce a fost corporatista ani de zile, Daniela Alecse, fondator L’Amande, s-a decis sa-si deschida propriul business, un laborator de productie unde sa pregateasca produse fara gluten. A ales acest business pentru ca iubeste oamenii si stie cat de greu este sa fii diagnosticat cu boala celiaca – intoleranta la gluten.
Acest proiect a reprezentat pentru ea o noua viata dupa ce a fost depistata cu intoleranta la gluten.

A inceput cu cateva retete de fursecuri si prajituri, dupa zeci de incercari si materii prime aruncate la gunoi a ajuns la o gama variata de produse, de la prajiturile clasice – amandine, eclere, dobos, facute din ingrediente naturale si care au gustul copilariei, pana la prajituri moderne – mousse-uri de ciocolata cu insertii de fructe, ciocolata de casa, fursecuri, biscuiti, cornulete, saratele, patiserie dulce si sarata, diverse sortimente de paine, pizza.

Sa lucrezi cu faina fara gluten e o adevarata provocare.

Multe dintre retete sunt ale mamei ei, doar ca ea a trebuit sa se chinuie sa iasa gluten free.

De unde numele L’Amande?

Cand au cautat numele s-au gandit la migdale deoarece faina de migdale este preponderenta in produsele lor. Asa ca au preluat numele frantuzesc. Logo-ul este un soare tibetan cu linii de tigru, care inseamna viata, echilibru si sanatate.

L’amande este pe piata din 2016

Domeniu de activitate   Anul primei francize
e Food/Cafenele   c 2016
Domeniu de activitate
e Food/Cafenele
Anul primei francize
c 2016
Internationalitate   Tara de origine
b National   d Romania
Internationalitate
b National
Tara de origine
d Romania
Tip contract   Durata contract
e franciza simpla   f 5 ani
Tip contract
e franciza simpla
Durata contract
f 5 ani
Nivel investitie   Unitati proprii
g 25.001 - 50.000 EUR   j 1
Nivel investitie
g 25.001 - 50.000 EUR
Unitati proprii
j 1
Locatii vizate   Locatii
k Cluj, Iasi, Constanta, Galati, Brasov, Braila, Arad, Sibiu, Craiova, Oradea, Ploiesti   p Bucuresti
Locatii vizate
k Cluj, Iasi, Constanta, Galati, Brasov, Braila, Arad, Sibiu, Craiova, Oradea, Ploiesti
Locatii
p Bucuresti

lAvantajele Francizei

  • Business de nisa
  • Acces la o gama variata de produse si retete: prajituri, patiserie, brutarie, totul fara gluten
  • Training initial si ongoing – primesti tot suportul si know-how-ul din partea francizorului atat inainte de lansare, cat si pe durata contractuala
  • Acces la reteaua de furnizori – ingrediente naturale de cea mai buna calitate

mProfilul investitorului

Nivel investitional   40.000 - 50.000 euro, in functie de suprafata
Abilitati relevante  
  • Vrei sa ajuti oamenii care sunt diagnosticati cu afectiune celiaca – intoleranta la gluten si vrei sa le oferi un produs sigur care sa nu ii contamineze
  • Cauti un business de nisa
  • Esti dispus sa te dedici si sa te implici intr-un business si in activitatea zilnica a laboratorului – de la prepararea produselor pana la partea de vanzare
  • Consideri ca misiunea unui business e la fel de importanta ca partea financiara
Ultima actualizare: August 28, 2020

Acest site foloseste cookies. Prin continuarea navigarii va acordati acceptul pentru utilizarea lor. Afla mai multe

Un "Internet Cookie" este un fisier stocat pe dispozitivul de pe care se acceseaza Internetul al unui utilizator. Cookie-ul este instalat de catre un browser (de ex: Internet Explorer, Chrome, Mozilla Firefox) la cererea server-ului pe care este gazduit site-ul pe care il accesati. Site-ul Francize.ro poate folosi cookie-uri in scopuri de analiza a vizitatorilor (permite monitorizarea utilizatorilor si a caii pe care au urmat-o pe site; acest cookie nu poate fi folosit pentru a identifica persoanele, ci este folosit doar in scop statistic). Continuarea navigarii pe site-ul Francize.ro implica acceptarea acestor Cookie-uri.

Inchide